Τηλεφωνικές παραγγελίες: +30 2102204103
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σάββατο: 10:00-15:00

Smart Display MLS MAIC Ψηφιακή Βοηθός

 • €159.00
Κωδικός: eg.1559
Διαθεσιμότητα: Άμεση αποστολή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα:  
Δεν έχει βαθμολογηθεί
 • Αποφορολόγηση

  Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις...

Η MLS MAIC είναι η νέα σου έξυπνη προσωπική βοηθός, την οποία μπορείς να έχεις πάντα κοντά σου, στο σπίτι, στο γραφείο ή on the go και να σε διευκολύνει αφάνταστα στην καθημερινότητά σου! Με την περίφημη MAIC να παίρνει ψηφιακή μορφή και, φυσικά, να καταλαβαίνει και να μιλάει ελληνικά, η πολύτιμη συσκευή σου συνδέεται ασύρματα στο δίκτυο σου μέσω Wi-Fi (υποστηρίζει και συνδεσιμότητα Bluetooth) κι ένας καινούριος κόσμος δυνατοτήτων ανοίγεται μπροστά σου. Δίχως να έρχεσαι σε επαφή με την MLS MAIC και μόνο με τη φωνή σου, μπορείς να μάθεις για τον καιρό, να ακούσεις το αγαπημένο σου κομμάτι ή να συντονιστείς στο ραδιοφωνικό σταθμό της προτίμησής σου, να παρακολουθήσεις το βίντεο της αρεσκείας σου, να βάλεις υπενθύμιση-ξυπνητήρι, να εντοπίσεις το πλησιέστερο βενζινάδικο, εστιατόριο ή άλλο σημείο ενδιαφέροντος, να βρεις συνταγές μαγειρικής, ακόμα και να απολαύσεις λειτουργίες Smart Home (για παράδειγμα, να κλείσεις τα φώτα). Απλά ρώτα την MAIC ότι θέλεις κι αυτή έχει τη λύσ

  • Βάρος
   1 kg
  • Κωδικός
   eg.1559
 • Χαρακτηριστικά
  • Kit
   Όχι
  • Αριθμός Ηχείων
   1.0
  • Μέγιστος Αριθμός Συσκευών
   -
  • Ενσωματωμένη Κάμερα
   Ναι
  • Χρώμα
   Μαύρο
 • Smart Ιδιότητες
  • Smart Assistant
   MAIC
  • Smart Οικοσύστημα
   -
  • Συνδεσιμότητα
   Wi-Fi

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την παραγγελία με τιμολόγιο, με βάση άρθρο 39 είναι τα εξής:

1) Η παραγγελία σας γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και αφορά μόνο στα προϊόντα των κατηγοριών:

α. Κινητά

β. Tablets

γ. Υπολογιστές

δ. Παιχνιδομηχανές

2) Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε email με τις πληροφορίες της παραγγελίας, και με τα στοιχεία τα οποία καταχωρήσατε.

3) Θα πρέπει να αποσταλλούν τα εξής έγγραφα, ηλεκτρονικά, σαν απάντηση στο email της παραγγελίας σας:

Α) Τα στοιχεία μητρώου επιχείρησης απευθείας από το taxis.net σε αρχείο .pdf με αναγραφόμενη ημερομηνία ίδια με την ημερομηνία της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε άλλη μορφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

B) Η αστυνομική ταυτότητα του νόμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης

Γ) ΦΕΚ και καταστατικό της εν λόγω επιχείρησης

Δ) Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει αυστηρά στην έδρα της εταιρείας που θα εκδοθεί το τιμολόγιο .

4) Έπειτα από τη διεξαγωγή σχετικού ελέγχου από την εταιρεία μας, διάρκειας από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες λόγω φόρτου εργασίας, για τη διασταύρωση των στοιχείων που έχουν σταλλεί, ως προς την ορθότητά τους, ενημερώνεστε για το τελικό πόσο που πρέπει να καταβληθεί στην τράπεζα. Σε καμία περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί καμία κατάθεση, πριν από την ενημέρωση του λογιστηρίου μας.

5) Η μεταφορά από εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό είναι ο μοναδικός τρόπος αποπληρωμής των τιμολογίων βάσει ΠΟΛ 1150, Άρθρο 39Α.

6) Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς, μας αποστέλλετε με email το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ, στο οποίο αναγράφεται καθαρά ο λογαριασμός σας, καθώς επίσης και ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ του λογαριασμού σας. Η παραγγελία σας θα δρομολογηθεί αφού πιστωθούν τα χρήματα της κατάθεσης στον εταιρικό μας λογαριασμό και όχι με το καταθετήριο που θα μας  στείλετε.

Με την τήρηση όλων των σημείων, η εταιρεία μας προχωράει στην επεξεργασία και την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Το eggtech.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία εφόσον δεν πληρούνται, εν μέρει ή και συνολικά, τα παραπάνω.

Κανενός άλλου είδους συναλλαγή ή παραλαβή δεν καθίσταται αποδεκτή.

Η παραγγελία μόνο δεν δεσμεύει το προϊόν , ούτε και το απόθεμα.

Σας γνωστοποιούμε πως αν η διαδικασία δεν ακολουθηθεί από την αρχή της παραγγελίας σας, το eggtech.gr δεν είναι υποχρεωμένο (όπως ορίζει ο νόμος) να κάνει οποιαδήποτε μεταγενέστερη διαδικασία αποφορολόγησης , εφόσον έχει εκδοθεί παραστατικό για την παραγγελία  που έχει ήδη εκτελεστεί.

Αξιολογήσεις πελατών
Γράψε μια αξιολόγηση και βοήθησε σημαντικά τους άλλους χρήστες!
Συνδεθείτε για να προσθέσετε κριτική