Τηλεφωνικές παραγγελίες: +30 2102204103
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 17:00
Σάββατο: 10:00-14:00

Ανταλλακτικό Ηλεκτρικής Οδοντόβουρτσας Philips HX6042/33 Green

 • €12.01
Κωδικός: eg.1192
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα:  
Δεν έχει βαθμολογηθεί
 • Αποφορολόγηση

  Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις...

Ανταλλακτικό Ηλεκτρικής Οδοντόβουρτσας Philips HX6042/33 Green

Ηλικία 7+b>

Οι κεφαλές οδοντόβουρτσας Philips Sonicare for Kids διαθέτουν προφίλ ειδικά διαμορφωμένο ώστε να ταιριάζει στα παιδικά δοντάκια (από 7 ετών και άνω), καθώς και μαλακές τρίχες για μαλακό καθάρισμα.Το πίσω μέρος της κεφαλής διαθέτει καουτσούκ για πιο ασφαλή και ευχάριστη χρήση. Διατίθενται και σε μικρότερο, πρακτικό μέγεθος για παιδιά ηλικίας 4+.

Έως και 75% πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσεςb>
Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι η κεφαλή βουρτσίσματος Philips Sonicare for Kids αφαιρεί πιο αποτελεσματικά την πλάκα σε σύγκριση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες. Προστατέψτε περισσότερο τα παιδιά σας από την οδοντική σήψη και κάντε πιο ευχάριστες τις επισκέψεις στον οδοντίατρο. Εγγυημένα καλύτερα αποτελέσματα στους οδοντιατρικούς ελέγχους. Διαφορετικά, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Το άψογο καθάρισμα αξιοποιεί κάθε δευτερόλεπτοb>
Η ισχύς των υπερήχων σάς επιτρέπει να αξιοποιείτε πλήρως τον περιορισμένο χρόνο που αφιερώνουν τα παιδιά στα δόντια τους. Βοηθήστε τα να αποκτήσουν υγιεινές συνήθειες και να τελειοποιήσουν το βούρτσισμα!
  • Βάρος
   0.038 kg
  • Κωδικός
   eg.1192
 • Brand
  Philips

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την παραγγελία με τιμολόγιο, με βάση άρθρο 39 είναι τα εξής:

1) Η παραγγελία σας γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και αφορά μόνο στα προϊόντα των κατηγοριών:

α. Κινητά

β. Tablets

γ. Υπολογιστές

δ. Παιχνιδομηχανές

2) Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε email με τις πληροφορίες της παραγγελίας, και με τα στοιχεία τα οποία καταχωρήσατε.

3) Θα πρέπει να αποσταλλούν τα εξής έγγραφα, ηλεκτρονικά, σαν απάντηση στο email της παραγγελίας σας:

Α) Τα στοιχεία μητρώου επιχείρησης απευθείας από το taxis.net σε αρχείο .pdf με αναγραφόμενη ημερομηνία ίδια με την ημερομηνία της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε άλλη μορφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

B) Η αστυνομική ταυτότητα του νόμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης

Γ) ΦΕΚ και καταστατικό της εν λόγω επιχείρησης

Δ) Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει αυστηρά στην έδρα της εταιρείας που θα εκδοθεί το τιμολόγιο .

4) Έπειτα από τη διεξαγωγή σχετικού ελέγχου από την εταιρεία μας, διάρκειας από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες λόγω φόρτου εργασίας, για τη διασταύρωση των στοιχείων που έχουν σταλλεί, ως προς την ορθότητά τους, ενημερώνεστε για το τελικό πόσο που πρέπει να καταβληθεί στην τράπεζα. Σε καμία περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί καμία κατάθεση, πριν από την ενημέρωση του λογιστηρίου μας.

5) Η μεταφορά από εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό είναι ο μοναδικός τρόπος αποπληρωμής των τιμολογίων βάσει ΠΟΛ 1150, Άρθρο 39Α.

6) Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς, μας αποστέλλετε με email το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ, στο οποίο αναγράφεται καθαρά ο λογαριασμός σας, καθώς επίσης και ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ του λογαριασμού σας. Η παραγγελία σας θα δρομολογηθεί αφού πιστωθούν τα χρήματα της κατάθεσης στον εταιρικό μας λογαριασμό και όχι με το καταθετήριο που θα μας  στείλετε.

Με την τήρηση όλων των σημείων, η εταιρεία μας προχωράει στην επεξεργασία και την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Το eggtech.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία εφόσον δεν πληρούνται, εν μέρει ή και συνολικά, τα παραπάνω.

Κανενός άλλου είδους συναλλαγή ή παραλαβή δεν καθίσταται αποδεκτή.

Η παραγγελία μόνο δεν δεσμεύει το προϊόν , ούτε και το απόθεμα.

Σας γνωστοποιούμε πως αν η διαδικασία δεν ακολουθηθεί από την αρχή της παραγγελίας σας, το eggtech.gr δεν είναι υποχρεωμένο (όπως ορίζει ο νόμος) να κάνει οποιαδήποτε μεταγενέστερη διαδικασία αποφορολόγησης , εφόσον έχει εκδοθεί παραστατικό για την παραγγελία  που έχει ήδη εκτελεστεί.

Αξιολογήσεις πελατών
Γράψε μια αξιολόγηση και βοήθησε σημαντικά τους άλλους χρήστες!
Συνδεθείτε για να προσθέσετε κριτική